opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Aanmelden

    Tijgerbalsem spierzalf | 60 gram | € 10,95

Tijgerbalsem spierzalf helpt bij pijn, verstuikingen, verrekkingen, rugpijn en stijfheid om te verlichten als gevolg van sport, lichaamsbeweging en artritis.

13,95
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  6  items

Tijgerbalsem spierzalf is een niet-vettige crème die exclusief is ontwikkeld voor atleten en voor mensen die actieve oefeningen doen. Het verlicht spierpijn zeer snel na een fysieke inspanning. De zalf heeft de neiging warmte te produceren op de pijnlijke plekken of helpen de spieren te ontspannen. Deze spiercrème laat geen vlekken op de kleding achter. Deze crème is een pijnstillende crème die verlichting biedt voor de spieren. Het werkt ook als warming-up om de sporters voor te bereiden op de inspanning en helpen de kans op verrekking of overbelasting van de spieren te verminderen. Dit product is heel gemakkelijk aan te brengen.

Tijgerbalsem spiercrème helpt bij pijn, verstuikingen, verrekkingen, rugpijn en stijfheid om te verlichten als gevolg van sport, lichaamsbeweging en artritis. Het is voor atleten die extra hulp kunnen gebruiken voor en na het sporten om in de beste conditie te blijven. De spiercrème is een essentiële crème om in je sporttas te houden en hij is ook veelzijdig. Het is heel gemakkelijk om op de huid te masseren. Veel van 's werelds beste atleten en trainers hebben het gebruik van Tiger Balm spiercrème goedgekeurd voor een snelle en veilige verlichting zonder bijwerkingen, in tegenstelling tot sommige andere pijnstillers.

Verpakking: 60 gram

Deze spiercrème Tijgerbalsem "Tiger Balm Muscle Rub" is verkrijgbaar in tubes van 30 en 60 gram. 

Tijgerbalsem spierzalf | 60 gram | € 10,95 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Tijgerbalsem spierzalf | 60 gram | € 10,95


Gratis verzending:

Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 125,=